belanalyse kaartlegster ESMERALDA

2754 ESMERALDA IS OFFLINE

Ervaren kaartlegster Esmeralda is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Esmeralda, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Esmeralda komt pas later online.

KAARTLEGSTER ESMERALDA - RAADGEVER

KAARTLEGSTER ESMERALDA - RAADGEVER

Raadgevers geven u klaar en duidelijk advies over uw levensvragen. Elk van onze raadgevers heeft zijn of haar specifieke en unieke gaven!

kaartlegster Esmeralda beheerst een vorm van direct weten zonder dat zij er over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden. Door hun intuïtief vermogen krijg je inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

kaartlegster Esmeralda heeft de gave om aandachtig te luisteren naar je verhaal en om jouw min of meer uitgesproken zorgen en problemen te ontdekken. Zij geven je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen.

Bel nu met kaartlegster Esmeralda om antwoorden te vinden op al je levensvragen en om je vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

KAARTLEGSTER ESMERALDA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan kaartlegster Esmeralda je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze kaartleggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont kaartlegster Esmeralda respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat kaartlegster Esmeralda je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft kaartlegster Esmeralda je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. kaartlegster Esmeralda herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met kaartlegster Esmeralda met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: kaartlegster Esmeralda leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 KAARTLEGSTER ESMERALDA AGENDA FEBRUARI KAARTLEGSTER ESMERALDA

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER ESMERALDA

DAG

kaartlegster Esmeralda heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DAG

kaartlegster Esmeralda heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Esmeralda, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Esmeralda in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Esmeralda, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER ESMERALDA

Geeft sinds 11 februari 2022 heldervoelend advies op deze website.

RAADGEVER

Kaartlegster Esmeralda gebruikt als
persoonlijke pincode 2754

LUISTEREND OOR

Esmeralda gaf laatste consult op
19 februari 2022 om 20u28

glazen bol  kaartlegster Esmeralda Belgie

3 JAAR ERVARING

Esmeralda is al 3 jaar actief op kaartleggers.be

ZELDEN ONLINE

Kaartlegster Esmeralda is heel zelden online.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGSTER

Esmeralda is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.58 out of 5
12 beoordelingen

ESMERALDA KAARTLEGSTER ESMERALDA

Mijn naam is Esmeralda, ik ben heldervoelend en helderwetend.

Soms leg ik contact met overledenen, wanneer zij zich aandienen. Tevens kan ik met behulp van de tarotkaarten een kijkje nemen in je verleden, heden en toekomst.

Bel me en samen komen we er wel uit.

In licht en Liefde kaarlegster Esmeralda.

BEOORDELINGEN RECENTSTE BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER ESMERALDA

TOP