belanalyse kaartlegster AVA

2831 AVA IS OFFLINE

Ervaren kaartlegster Ava is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Ava, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Ava komt pas later online.

KAARTLEGSTER AVA - HOOGSENSITIEF

KAARTLEGSTER AVA - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij kaartlegster Ava is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals kaartlegster Ava reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan kaartlegster Ava je helpen met jouw levensvragen.

KAARTLEGSTER AVA - RAADGEVER

Raadgevers geven u klaar en duidelijk advies over uw levensvragen. Elk van onze raadgevers heeft zijn of haar specifieke en unieke gaven!

kaartlegster Ava beheerst een vorm van direct weten zonder dat zij er over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden. Door hun intuïtief vermogen krijg je inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

kaartlegster Ava heeft de gave om aandachtig te luisteren naar je verhaal en om jouw min of meer uitgesproken zorgen en problemen te ontdekken. Zij geven je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen.

Bel nu met kaartlegster Ava om antwoorden te vinden op al je levensvragen en om je vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

 KAARTLEGSTER AVA AGENDA FEBRUARI KAARTLEGSTER AVA

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER AVA

DAG

kaartlegster Ava heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DAG

kaartlegster Ava heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Ava, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Ava in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Ava, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER AVA

Geeft sinds 27 februari 2023 heldervoelend advies op deze website.

HOOGSENSITIEF

Kaartlegster Ava gebruikt als
persoonlijke pincode 2831

RAADGEVER

Ava gaf laatste consult op
17 februari 2024 om 21u21

glazen bol  kaartlegster Ava Belgie

2 JAAR ERVARING

Ava is al 2 jaar actief op kaartleggers.be

AF EN TOE ONLINE

Kaartlegster Ava is maar af en toe online, u kan best een afspraak indienen.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGSTER

Ava is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.67 out of 5
6 beoordelingen

AVA KAARTLEGSTER AVA

Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere persoonlijke zaken? Met behulp van mijn ervaring als Spiritueel coach, Relatie en Life coach en mijn spirituele gaven kan ik u helpen, met de Lenormand kaarten of het lezen van foto's.

De boodschappen die tijdens een consult naar voren komen zijn altijd een momentopname. Jij (en alleen jij) beslist of je de boodschap wilt aanpakken of juist niet.

Ik help u graag.

Liefs, Ava.

BEOORDELINGEN RECENTSTE BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER AVA

TOP