belanalyse kaartlegster BO

2516 BO IS OFFLINE VOOR BELANALYSE

Ervaren kaartlegster Bo is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Bo, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Bo komt pas later online.

KAARTLEGSTER BO - MEDIUM

KAARTLEGSTER BO - MEDIUM

Een medium zoals kaartlegster Bo communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan kaartlegster Bo en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met kaartlegster Bo en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals kaartlegster Bo is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

KAARTLEGSTER BO - KLEURENKENNIS

Een toepassing die via de inspirerende kleuren van uw eigen keuze een harmonieus welzijn tot stand brengt.

Aura-Soma is een holistische toepassing gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Het is niet gericht op één aspect, of alleen op de symptomen, maar meer op het in balans brengen van de energieën in ons lichaam. Uw persoonlijke kleurenkeuze brengt deze energieën weer in evenwicht en daardoor uw lichaam in balans.

Door de eeuwen heen heeft wetenschappelijk onderzoek de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele "wel-zijn" onderzocht. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie die kaartlegster Bo aan u kan uitleggen. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen. Zo wordt in ziekenhuizen bijvoorbeeld een blauw licht gebruikt bij baby's die een onvoldoende leverfunctie hebben.

Aura-Soma gebruikt alle kleuren van de regenboog om de mens weer in balans te brengen. De meer dan 100 kleurencombinaties bieden de basis voor uw eigen intuïtieve kleurkeuze.

 KAARTLEGSTER BO AGENDA JUNI KAARTLEGSTER BO

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER BO

DAG

kaartlegster Bo heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DAG

kaartlegster Bo heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Bo, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Bo in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Bo, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER BO

Geeft sinds 24 oktober 2017 heldervoelend belanalyse op deze website.

MEDIUM

Kaartlegster Bo gebruikt als
persoonlijke pincode 2516

KLEURENKENNIS

Bo gaf laatste belanalyse op
24 juni 2024 om 18u58

glazen bol  kaartlegster Bo Belgie

8 JAAR ERVARING

Bo is al 8 jaar actief op kaartleggers.be

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Bo is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven, consistentie & visioenen

TOP KAARTLEGSTER

Bo is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.60 out of 5
62 beoordelingen

BO KAARTLEGSTER BO

Mijn naam is kaartlegster Bo.

Al meer dan 32 jaar actief als kaartlegster. Tijdens de consulten maak ik gebruik van de Lenormandkaarten, zij zijn mijn leidraad en bevestiging in de antwoorden.

Met spirituele groet Bo.

BEOORDELINGEN RECENTSTE BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER BO

TOP