belanalyse kaartlegster LILI

2136 LILI IS OFFLINE VOOR BELANALYSE

Ervaren kaartlegster Lili is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Lili, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Lili komt pas later online.

KAARTLEGSTER LILI - LUISTEREND OOR

KAARTLEGSTER LILI - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan kaartlegster Lili je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze kaartleggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont kaartlegster Lili respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat kaartlegster Lili je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft kaartlegster Lili je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. kaartlegster Lili herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met kaartlegster Lili met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: kaartlegster Lili leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

KAARTLEGSTER LILI - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, kaartlegster Lili kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met kaartlegster Lili en vraag hulp van een sociaal invoelend kaartlegster!

Een kaartlegster zoals kaartlegster Lili is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan kaartlegster Lili je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

 KAARTLEGSTER LILI AGENDA JUNI KAARTLEGSTER LILI

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER LILI

DAG

kaartlegster Lili heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DAG

kaartlegster Lili heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Lili, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Lili in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Lili, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER LILI

Geeft sinds 25 april 2012 heldervoelend belanalyse op deze website.

LUISTEREND OOR

Kaartlegster Lili gebruikt als
persoonlijke pincode 2136

SOCIAAL INVOELEND

Lili gaf laatste belanalyse op
24 juni 2024 om 14u13

glazen bol  kaartlegster Lili Belgie

13 JAAR ERVARING

Lili is al 13 jaar actief op kaartleggers.be

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Lili is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven, consistentie & visioenen

TOP KAARTLEGSTER

Lili is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.36 out of 5
91 beoordelingen

LILI KAARTLEGSTER LILI

Lieve mensen, Ik ben Lili.

Ik ben een helderziende kaartlegster en kan aan de hand van mijn Lenormand kaarten en orakelkaarten antwoord geven op al je levensvragen. Door mijn jarenlange ervaring kan ik je ondersteuning en inzichten geven in de lastige momenten in het leven.

Mijn tweede specialiteit is astrologie.

Liefs Lili.

BEOORDELINGEN RECENTSTE BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER LILI

TOP