belanalyse Kaartlegster MALIE

2265 KAARTLEGSTER MALIE IS BESCHIKBAAR

Ervaren kaartlegster Malie staat klaar voor u, ontvang advies en heldervoelende inzichten. Bel nu met kaartlegster Malie, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJkaartlegster Malie

PIN 2265 KAARTLEGSTER MALIE

belanalyse  kaartleggers
Hallo lieve mensen, ik ben Malie, een krachtige lichtdrager, helderhorend en heldervoelend medium. Ik geef liefdevol inzichten en antwoorden op uw levensvragen. Tevens werk ik met Lenormand en Tarotkaarten om je te helpen. Tevens heb ik mij verdiept in regressietherapie. Karma de Wet van oorzaak en gevolg. Door de oorzaak te vinden in onverwerkte ervaringen uit het verleden coach ik spiritueel de mensen om naar nieuwe keuzemogelijkheden te zoeken die probleemoplossend werken. Het verleden, heden en toekomst zijn verzameld in de Akasha kronieken (het spiritueel pad van de Ziel). Elke gedachte en elke emotie wordt voorgoed opgeslagen in het Astraal licht. Via mijn gidsen sta ik in contact met de astrale Lichtwezens. Verder beschik ik over de gave om dromen te analyseren. De meeste dromen komen voort uit het onderbewuste van een mens en wijzen vaak op een boodschap vanuit de geest. Vanuit de pure liefde en kracht sta ik altijd voor je klaar en ben je van harte welkom voor al je levensvragen.
Heldervoelend - Lichtkennis - Intuitief - Nederlands

KAARTLEGSTER MALIE - CONTACT OVERLEDENEN

KAARTLEGSTER MALIE - CONTACT OVERLEDENEN

Bij het verlies van een dierbare komen er vaak allerlei vragen over de dood naar boven in zo’n periode of je wou die persoon nog een vraag stellen. Heb je ook vragen aan kaartlegster Malie over de dood of over een dierbare die je aan de dood verloren bent? Blijf dan niet langer met deze vragen in u hoofd zitten maar bel nu met kaartlegster Malie.

Ben je in de rouw door het verlies van een dierbare? Laat kaartlegster Malie je helpen met je rouw te verwerken.

Rouw kan in veel verschillende situaties voorkomen, de meest voorkomende is de rouw bij het overlijden van een dierbare. Maar iemand kan bijvoorbeeld ook in de rouw zijn door een scheiding of ziekte. Ben jij ook in de rouw? Laat kaartlegster Malie je dan steunen en adviseren hoe met rouw om te gaan.

KAARTLEGSTER MALIE - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, kaartlegster Malie kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met kaartlegster Malie en vraag hulp van een sociaal invoelend kaartlegster!

Een kaartlegster zoals kaartlegster Malie is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan kaartlegster Malie je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

 KAARTLEGSTER MALIE AGENDA JUNI KAARTLEGSTER MALIE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER MALIE

DAG

kaartlegster Malie heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DAG

kaartlegster Malie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Malie, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Malie in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Malie, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER MALIE

Geeft sinds 5 mei 2014 heldervoelend belanalyse op deze website.

CONTACT OVERLEDENEN

Kaartlegster Malie gebruikt als
persoonlijke pincode 2265

SOCIAAL INVOELEND

Malie gaf laatste belanalyse op
24 juni 2024 om 18u34

glazen bol  kaartlegster Malie Belgie

11 JAAR ERVARING

Malie is al 11 jaar actief op kaartleggers.be

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Malie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven, consistentie & visioenen

TOP KAARTLEGSTER

Malie is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.62 out of 5
141 beoordelingen

MALIE KAARTLEGSTER MALIE

Hallo ik ben helderziende Malie.

Ik ben een krachtige kaartlegster ook ben ik helderhorend en helderziend medium. Door middel van mijn Lenormand kaarten en tarotkaarten kan ik je helpen inzichten te krijgen in je leven.

Ik ben gespecialiseerd in regressietherapie, en kan zo de oorzaken uit het verleden omhoog halen en verwerken. Vanuit pure liefde en kracht sta ik altijd voor je klaar.

Je bent welkom met al je levensvragen.

Liefs Malie.

BEOORDELINGEN RECENTSTE BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER MALIE

TOP