belanalyse kaartlegster ODETTE

2065 ODETTE IS OFFLINE VOOR BELANALYSE

Ervaren kaartlegster Odette is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Odette, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Odette komt pas later online.

KAARTLEGSTER ODETTE - MEDIUM

KAARTLEGSTER ODETTE - MEDIUM

Een medium zoals kaartlegster Odette communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan kaartlegster Odette en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met kaartlegster Odette en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals kaartlegster Odette is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

KAARTLEGSTER ODETTE - SPIRITUEEL ADVIES

Door middel van spirituele gaven staat kaartlegster Odette klaar op deze spirituele hulplijn om je te helpen met al je onzekerheden en levensvragen. Deze spirituele hulplijn en kaartlegster Odette hebben als doel jou gerichte en directe antwoorden te geven.

Onze kaartleggers kunnen je helpen om je spirituele vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen en kaartlegster Odette helpt je om ze te gebruiken naar het beste van je vermogen. In de breedste zin van het woord heeft spiritueel advies en spiritualiteit te maken met alles wat de geest (van het Latijnse spiritus) betreft. Spiritualiteit werd vroeger meestal geassocieerd met religie en vooral met bezinning over een of meer aspecten van het geloof. Tegenwoordig is spiritualiteit meestal losgekoppeld van religie en staat het vooral voor een verbinding met het diepere zelf en het openstaan voor nieuwe ideeën en invloeden.

Bel nu met kaartlegster Odette en vraag spiritueel advies over al je vragen rond je relatie, de liefde, geld en werk, kaartlegster Odette kan je helpen om oplossingen te vinden voor je spirituele problemen en om je perspectieven te verschuiven.

 KAARTLEGSTER ODETTE AGENDA JUNI KAARTLEGSTER ODETTE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER ODETTE

DAG

kaartlegster Odette heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DAG

kaartlegster Odette heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Odette, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Odette in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Odette, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER ODETTE

Geeft sinds 6 mei 2014 heldervoelend belanalyse op deze website.

MEDIUM

Kaartlegster Odette gebruikt als
persoonlijke pincode 2065

SPIRITUEEL ADVIES

Odette gaf laatste belanalyse op
24 juni 2024 om 01u51

glazen bol  kaartlegster Odette Belgie

11 JAAR ERVARING

Odette is al 11 jaar actief op kaartleggers.be

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Odette is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven, consistentie & visioenen

TOP KAARTLEGSTER

Odette is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.76 out of 5
178 beoordelingen

ODETTE KAARTLEGSTER ODETTE

Lief medemens, ik ben Odette.

Ik ben helderziend, wetend en voelend en kan je op een oprechte en nuchtere wijze antwoorden geven op je vragen. Ik ben altijd eerlijk en oprecht, dit kan wel eens tegenvallen tijdens het consult.

U kunt dingen te horen krijgen die u liever niet wilt horen. Dit kan juist positief zijn, zo kun je de problemen oplossen.

Ook ben ik gespecialiseerd als Shamballa Master, een vorm van Reiki. Hier kan ik healings en adviezen geven.

Kaartlegster Odette.

BEOORDELINGEN RECENTSTE BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER ODETTE

TOP