belanalyse kaartlegster ROSIE

2891 ROSIE IS OFFLINE VOOR BELANALYSE

Ervaren kaartlegster Rosie is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Rosie, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Rosie komt pas later online.

KAARTLEGSTER ROSIE - HOOGSENSITIEF

KAARTLEGSTER ROSIE - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij kaartlegster Rosie is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals kaartlegster Rosie reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan kaartlegster Rosie je helpen met jouw levensvragen.

KAARTLEGSTER ROSIE - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan kaartlegster Rosie je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze kaartleggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont kaartlegster Rosie respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat kaartlegster Rosie je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft kaartlegster Rosie je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. kaartlegster Rosie herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met kaartlegster Rosie met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: kaartlegster Rosie leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 KAARTLEGSTER ROSIE AGENDA JUNI KAARTLEGSTER ROSIE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER ROSIE

DAG

kaartlegster Rosie heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DAG

kaartlegster Rosie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Rosie, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Rosie in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Rosie, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER ROSIE

Geeft sinds 15 januari 2024 heldervoelend belanalyse op deze website.

HOOGSENSITIEF

Kaartlegster Rosie gebruikt als
persoonlijke pincode 2891

LUISTEREND OOR

Rosie gaf laatste belanalyse op
24 juni 2024 om 15u50

glazen bol  kaartlegster Rosie Belgie

1 JAAR ERVARING

Rosie is al 1 jaar actief op kaartleggers.be

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Rosie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven, consistentie & visioenen

TOP KAARTLEGSTER

Rosie is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.80 out of 5
5 beoordelingen

ROSIE KAARTLEGSTER ROSIE

Dag lief mens! Mijn naam is Rosie.

Ik ben medium, heldervoelend, relatiecoach en kaartlegster. Heb je vragen over de liefde, werk, verhuizing, financien en over ieder ander onderwerp dan kan ik je hierbij helpen.

Mijn doel is jou te ondersteunen en te begeleiden waar nodig is om je eigen unieke pad verder te bewandelen. Ik ben een open, eerlijk, empathisch en communicatief mens.

Door mijn jarenlange ervaring help ik je graag om inzicht te geven in jouw leven en kan ik met mijn pendel ook fijnere vragen uitzoeken. Ik voel in op jouw situatie en naast mijn gave gebruik ik ook mijn lenormand en Engelenkaarten om je nog meer antwoorden te kunnen geven.

Daarnaast bied ik je graag een luisterend oor en vind het belangrijk dat jij je helemaal op je gemak voelt.

Ik ben er graag voor je! Mag ik jou de rust, inzichten en liefde geven die je zo graag verdiend? Lieve groet, Rosie.

BEOORDELINGEN RECENTSTE BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER ROSIE

TOP