belanalyse kaartlegster SAFOERA

2850 SAFOERA IS OFFLINE

Ervaren kaartlegster Safoera is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Safoera, momenteel is deze kaartlegster offline. Ervaren kaartlegster Safoera komt pas later online.

KAARTLEGSTER SAFOERA - HOOGSENSITIEF

KAARTLEGSTER SAFOERA - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij kaartlegster Safoera is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals kaartlegster Safoera reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan kaartlegster Safoera je helpen met jouw levensvragen.

KAARTLEGSTER SAFOERA - RAADGEVER

Raadgevers geven u klaar en duidelijk advies over uw levensvragen. Elk van onze raadgevers heeft zijn of haar specifieke en unieke gaven!

kaartlegster Safoera beheerst een vorm van direct weten zonder dat zij er over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden. Door hun intuïtief vermogen krijg je inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

kaartlegster Safoera heeft de gave om aandachtig te luisteren naar je verhaal en om jouw min of meer uitgesproken zorgen en problemen te ontdekken. Zij geven je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen.

Bel nu met kaartlegster Safoera om antwoorden te vinden op al je levensvragen en om je vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

 KAARTLEGSTER SAFOERA AGENDA FEBRUARI KAARTLEGSTER SAFOERA

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER SAFOERA

DAG

kaartlegster Safoera heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DAG

kaartlegster Safoera heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Safoera, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Safoera in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Safoera, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER SAFOERA

Geeft sinds 13 juni 2023 heldervoelend advies op deze website.

HOOGSENSITIEF

Kaartlegster Safoera gebruikt als
persoonlijke pincode 2850

RAADGEVER

Safoera gaf laatste consult op
26 februari 2024 om 17u30

glazen bol  kaartlegster Safoera Belgie

2 JAAR ERVARING

Safoera is al 2 jaar actief op kaartleggers.be

VAAK ONLINE

Kaartlegster Safoera is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP KAARTLEGSTER

Safoera is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.88 out of 5
43 beoordelingen

SAFOERA KAARTLEGSTER SAFOERA

Ik ben Safoera, een helderziende die meer hoort dan wat je met woorden kan vertellen.

Ik voel de energie en spanning in je stem en woorden en kan deze voor je vertalen naar logische gevoelens en antwoorden. Indien je dat wilt, en soms om het gesprek op gang te helpen of een bepaalde richting te geven, leg ik ook verschillende spirituele kaarten.

Voor het verwijderen van mentale blokkades help ik u met de krachten en ervaring die ik heb mogen ontvangen van mijn gidsen. Of het nu gaat om de liefde, contact met een dierbare overledene, werk of andere levensbepalende gebeurtenissen, ik kan je helpen.

Bel me een keer, of doe een fotoreading of kaartlegging.

Veel liefs, Saffie.

BEOORDELINGEN RECENTSTE BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER SAFOERA

TOP