belanalyse Kaartlegster SAMMY

2820 KAARTLEGSTER SAMMY IS NU IN GESPREK

Ervaren kaartlegster Sammy geeft op dit ogenblik een heldervoelend belanalyse. Bel daarom op een later tijdstip met kaartlegster Sammy, momenteel is deze kaartlegster in gesprek. Kaartlegster Sammy is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET kaartlegster Sammy

PIN 2820 KAARTLEGSTER SAMMY

belanalyse  kaartlegster Sammy
Dag lieve mensen Ik ben vanaf mijn geboorte al paranormaal begaafd. Wil je weten waarom die nare dingen in je leven gebeuren? Bel mij en ik leg het je uit. Ik lees ook koffiedik. Als medium ben ik in contact met hoge gidsen, ik ben intuitief helder voelend waarbij ik gebruik maak van kaarten en de pendel, voor vragen met betrekking tot uw toekomst, relatie, geld en gezondheid kan u mij benaderen .Ik kan u meer rust en energie geven van op afstand. Ook boodschappen aan u van de engelen, liefde, tarot, alsook antwoorden en bescherming van de Aartsengel Michael. Ik bereken uw ascendant met het uur en datum waarop u geboren bent. Ik werk met licht, liefde en kracht.
Koffiedik lezen - Paranormaal begaafd - Gidscontact - Nederlands - Turks

KAARTLEGSTER SAMMY - AARTSENGEL

KAARTLEGSTER SAMMY - LICHTKENNIS

De lichtverschijnselen die er bestaan zijn o.a. (geesten/engelen), bollen, puntjes, flitsen, kolommen, lijntjes, X-lichten, smogslierten, lijnen & vormen en een sluier, er zijn nog allerlei andere lichtverschijnselen.

Lichtverschijnselen zijn zeer constant aanwezig in onze huidige realiteit en niet in een parallel universum of een andere dimensie wat vaak wordt gedacht. Ook al wordt gedacht dat het lijkt alsof je er met andere ogen naar kijkt. Het zijn geen andere ogen die de lichtverschijnselen bekijken, maar andere sensoren in de ogen die voorbij ons normale scala waar kunnen nemen en kaartlegster Sammy aan u kan uitleggen. Wat er waargenomen wordt aan lichtverschijnselen zijn etherische energie of licht, onstoffelijke energieën.

Heb je ook interesse in lichtverschijnselen die voor jou iets kunnen betekenen. Wacht dan niet langer en bel kaartlegster Sammy: laat ze u meer vertellen over lichtverschijnselen.

 KAARTLEGSTER SAMMY AGENDA JULI KAARTLEGSTER SAMMY

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA KAARTLEGSTER SAMMY

DAG

kaartlegster Sammy heeft aangegeven aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DAG

kaartlegster Sammy heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op kaartleggers.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster zoals Sammy, mailanalyses met kaartleggers, stel kaartlegster Sammy in als favoriet, bel goedkoper en langer met kaartlegster Sammy, geniet van tal van ledenvoordelen.

KAARTLEGSTER SAMMY

Geeft sinds 19 januari 2023 heldervoelend belanalyse op deze website.

AARTSENGEL

Kaartlegster Sammy gebruikt als
persoonlijke pincode 2820

LICHTKENNIS

Sammy gaf laatste belanalyse op
23 juli 2024 om 15u41

glazen bol  kaartlegster Sammy Belgie

2 JAAR ERVARING

Sammy is al 2 jaar actief op kaartleggers.be

HEEL VAAK ONLINE

Kaartlegster Sammy is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND KAARTLEGSTER

Uitgebreid getest op heldervoelende gaven, consistentie & visioenen

TOP KAARTLEGSTER

Sammy is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.83 out of 5
29 beoordelingen

SAMMY KAARTLEGSTER SAMMY

Dag lieve mensen Ik ben vanaf mijn geboorte al paranormaal begaafd.

Wil je weten waarom die nare dingen in je leven gebeuren? Bel mij en ik leg het je uit. Ik lees ook koffiedik.

Als medium ben ik in contact met hoge gidsen, ik ben intuitief helder voelend waarbij ik gebruik maak van kaarten en de pendel, voor vragen met betrekking tot uw toekomst, relatie, geld en gezondheid kan u mij benaderen . Ik kan u meer rust en energie geven van op afstand.

Ook boodschappen aan u van de engelen, liefde, tarot, alsook antwoorden en bescherming van de Aartsengel Michael. Ik bereken uw ascendant met het uur en datum waarop u geboren bent.

Ik werk met licht, liefde en kracht.

BEOORDELINGEN RECENTSTE BEOORDELINGEN OVER KAARTLEGSTER SAMMY

TOP