beoordelingen heldervoelende  kaartlegger

beoordelingen kaartleggers BEOORDELINGEN OVER ONZE HELDERVOELENDE KAARTLEGGERS

Ervaren kaartleggers staan klaar voor u, lees hieronder de beoordelingen. Lees hier wat anderen over onze heldervoelende kaartleggers schrijven in een beoordeling.

Caroline, ik heb u pas gesproken. Wat een bijzondere ervaring was het gesprek met u. Alles klopte als een bus. Ik spreek u over enkele weken weer. Hopelijk bent u dan weer op de lijn. Bedankt Klaartje.

Beoordeling van 5   geplaatst door Klaartje (uit Wervik)
beoordeling voor kaartlegster Caroline
Zoya, wat een prachtige reading. Goeie adviezen en heel eerlijk en direct. Een echte aanrader. Dank u hartelijk. Roxanne.

Beoordeling van 4   geplaatst door Roxanne (uit Vlijtingen)
beoordeling voor kaartlegster Zoya
Wat een fijne readings krijg ik van Louisa. Ze geven me rust en energie. De toon straalt warmte uit. Dank voor alle steun en hulp. Gegroet, Enya.

Beoordeling van 4   geplaatst door Enya (uit Liedekerke)
beoordeling voor kaartlegster Louisa
Kiki Bedankt voor de mooie boodschap deed me heel goed. Nogmaals bedankt. En hoop tot het snel. xxx Jasmine.

Beoordeling van 4   geplaatst door Jasmine (uit Brugge)
beoordeling voor kaartlegster Kiki
Silvia, is een hele lieve vrouw met een goed luisterend oor. Zij zegt en beschrijft alles erg goed. Krijgt goede dingen door. Ze is super. Thx Dana.

Beoordeling van 5   geplaatst door Dana (uit Peutie)
beoordeling voor kaartlegster Sylvia
Beste Olga. Wij hebben meerdere malen contact gehad. De informatie die u gaf komt overeen met wat er al speelde. Ik kwam met een bepaalde vraag waarop u antwoord gaf. Daarnaast kwam u met belangrijke informatie waarop toegezien moest worden. Een zaak welke ik niet besprak. Zonder er met u over te praten informeerde u mij. Dat geeft aan dat u zeer zeker een gave heeft. Nogmaals dank dat ik u gesproken heb liefs Cindy.

Beoordeling van 5   geplaatst door Cindy (uit Oostkamp)
beoordeling voor kaartlegster Olga
Nina is goed, wat ze vertelde en zag kan ik me volledig in vinden. Alle 5 sterren waard. Lieve Nina, ik ben ontzettend tevreden over het gesprekje van vandaag, ik bel zeker weer als er weer eens iets mocht zijn waar ik een beetje inzicht en steun voor zou kunnen gebruiken. Groetjes Josine.

Beoordeling van 5   geplaatst door Josine
beoordeling voor kaartlegster Nina
Zonder veel te zeggen, voelt Stefaan alles heel goed aan. To the point, zachtaardig en sterk in zijn werk. Een aanrader.

Beoordeling van 5   geplaatst door Anoniem
beoordeling voor kaartlegger Stefaan
Dankjewel Valentine. Ik was verwonderd over hoe goed je de situatie kon weergeven zonder dat ik iets zei. Dat geeft me vertrouwen dat de uitkomst ook goed zal zijn. Zeer professioneel medium. Behandelt vragen vanuit de kern en geeft zicht op stappen naar oplossingen. Goede aanrader Nicole.

Beoordeling van 5   geplaatst door Nicole (uit Terneuzen)
beoordeling voor kaartlegster Valentine

heldervoelende  kaartlegster Wen
Wen
Lieve Wen, wat ben ik blij met jou. Het voelt altijd zo vertrouwd om met je te spreken. Je readings komen altijd uit bij mij maar daarnaast voel ik me ook altijd beter wanneer ik met je heb gebeld. Ik bel je zeker snel weer. Liefs Brenda.

Beoordeling van 4   geplaatst door Brenda. (uit Laarbeek)
beoordeling voor kaartlegster Wen
Anouk, je bent de topper van deze lijn. Weer weet je mij gerust te stellen. En de vorige voorspelling is uitgekomen wat betreft de terugbetaling. Liefs Trudy.

Beoordeling van 5   geplaatst door Trudy (uit Katwijk)
beoordeling voor kaartlegster Anouk
Lola, is zeer de moeite waard om te bellen, duidelijk, helder, liefdevol en met humor. Nogmaals dank Katya.

Beoordeling van 4   geplaatst door Katya (uit Texel)
beoordeling voor kaartlegster Lola
Olga wat je zei klopte helemaal. En hoe je het gedaan hebt weet ik niet maar jij hebt me eindelijk rust gegeven, want ik bleef onrustig erin. Ik kan eindelijk bij wijze van spreken weer wat ademen en ik heb weer energie. Supergoed. Bedankt lieve schat Audrey.

Beoordeling van 4   geplaatst door Audrey (uit Opheylissem)
beoordeling voor kaartlegster Olga
Jared is een meer dan uitstekend, betrouwbaar en integer medium. Hij komt met goede adviezen en weet je op een positieve manier in de juiste mindset te krijgen, zodat je weer door kunt met je leven. Thx Saskia.

Beoordeling van 4   geplaatst door Saskia (uit Doetinchem)
beoordeling voor kaartlegger Jared
Johannes. Jij ben TOP. Het is gebeurd zoals jij hebt voorspeld. jij wist zoveel te vertellen alles klopt. Dank je wel. Safie.

Beoordeling van 4   geplaatst door Safie (uit Oldebroek)
beoordeling voor kaartlegger Johannes
Eloise, ik heb je gesproken, en ben hier helemaal gelukkig van geworden. Ik hoop dat alles mag uitkomen. liefs Tracy.

Beoordeling van 4   geplaatst door Tracy (uit Cranendonck)
beoordeling voor kaartlegster Eloise
Lieve MB Rhais, wat fijn dat ik je gesproken heb . en heel erg blij met de reading die ik heb mogen ontvangen. Je bent een topper Irene x

Beoordeling van 5   geplaatst door Irene (uit Goirle)
beoordeling voor kaartlegster MB Rhais
Bedankt Nina voor de mooie Reading. Je hebt me zoveel kracht gegeven. En het klopte gewoon. Lieve groeten Naila.

Beoordeling van 5   geplaatst door Naila (uit Heerde)
beoordeling voor kaartlegster Nina
Lieve Gunter, Bij deze wil ik u heel hartelijk bedanken voor je geruststellende woorden, en gebeden. En de steun voor de afgelopen periode. U werkt puur vanuit uw Hart. Bedankt. U bent een aanrader voor iedereen. Heel veel licht en liefde van A.

Beoordeling van 4   geplaatst door Adriana (uit Henis)
beoordeling voor kaartlegger Gunter
Behoord tot de besten op de lijn. Bedankt Carola, voor je inzichten, je kan echt heel goed invoelen. Je bent een fijn iemand om mee te praten. Eliana

Beoordeling van 5   geplaatst door Eliana (uit Koninksem)
beoordeling voor kaartlegster Carola
Lieve lieve Anitta, als er iemand sterk is ben jij het wel. Maandenlang zat ik in onzekerheid en met veel verdriet, maar jij bleef bij jouw inzichten en voorspellingen. Ja hoor, ik kan niet anders zeggen dan dat je GELIJK hebt. Eindelijk is er weer contact en heel positief allemaal. Jij bent echt een topper, superlief en gewoon goed in wat je doet. Tot snel weer. Liefs, Co.

Beoordeling van 5   geplaatst door Co (uit Sint-Amandsberg)
beoordeling voor kaartlegster Anitta
Beste Veroniek. Van zodra ik bericht krijg, laat ik het je weten zoals afgesproken, groetjes tot later Liza.

Beoordeling van 4   geplaatst door Liza (uit Sint-Huibrechts-Lille)
beoordeling voor kaartlegster Veroniek
Medium Stefaan dank. Heb onlangs dus de ervaring beleeft die jij mij vertelde en ik moet het even aan jou kwijt. Het was in 1 woord fantastisch. Duizendmaal dank voor je support en je begrip. Wanneer nodig bel ik jou zeker weer. Gewoon top, Lilian.

Beoordeling van 4   geplaatst door Lilian (uit Ommen)
beoordeling voor kaartlegger Stefaan
Louisa. Humoristische rationele dame die zegt waar het op staat zonder nonsens. Bevestigde dingen zonder op voorhand er wat over te weten. De dame is het waard van gebeld te worden. Liefs Abby.

Beoordeling van 5   geplaatst door Abby (uit Renswoude)
beoordeling voor kaartlegster Louisa
Lieve Sita ik wil je enorm bedanken voor de heldere inzichten die je mij gegeven hebt, je bent super aangenaam en warm persoon. Heb geen seconde spijt dat ik jou gebeld heb dank u veel licht en liefde Marjorie xx

Beoordeling van 4   geplaatst door Marjorie (uit Oostzaan)
beoordeling voor kaartlegster Sita

heldervoelende  kaartlegger Sid
Sid
Beste medium Sid. Eerlijk en duidelijk en geeft goede bruikbare adviezen. Bedankt en tot snel bellens Mas.

Beoordeling van 5   geplaatst door Mas (uit Pollinkhove)
beoordeling voor kaartlegger Sid
Lieve Alena, ik kreeg je nooit aan de lijn, maar via de chat is het eindelijk gelukt. Wat een mooie reading! Het klopte helemaal. Ik hou je op de hoogte. Mo.

Beoordeling van 5   geplaatst door Mo
beoordeling voor kaartlegster Alena
Leuke chat Angell. Blij te horen dat er andere opdracht op komt is en dit komt overeen met collega. Dus dat geeft mij weer wat meer vertrouwen en snel energie terug. Je had gelijk over tegenwerking huidige opdracht. Prive ook goede vooruitzichten, wat lang gekoesterde dromen die toch uit zullen gaan komen. Laat het je weten als het gebeurd.

Beoordeling van 5   geplaatst door Mo
beoordeling voor kaartlegster Angell
Hi Louisa, Jij zei altijd dat er weer contact zou komen. Ook vertelde jij vlak voor mijn vakantie dat hij mij een bericht zou sturen tijdens mijn vakantie. Dat is inderdaad gebeurd. Ik bel al jaren naar de lijn en heb een hoop mediums gesproken, maar jij bent de meest zuivere die ik ben tegengekomen. De enige op wiens voorspellingen ik 100% kan vertrouwen. Ik waardeer je heel erg :-)

Beoordeling van 5   geplaatst door X
beoordeling voor kaartlegster Louisa
Lieve Eloise, bedankt voor je uitgebreide reading. Je kunt veel in korte tijd vertellen en situaties goed omschrijven. Ook de dingen die je niet kunt weten benoem je. Je bent vriendelijk en geduldig. Echt een aanrader voor iedereen om met Eloise te bellen, zeker de moeite waard!

Beoordeling van 5   geplaatst door F.
beoordeling voor kaartlegster Eloise
Lieve Dunya, Dankjewel voor het gesprek, je voelt snel mensen aan en waar de blokkades liggen, echt heel knap! heeft mij veel helderheid gebracht en je had gelijk over K. Spreek je weer gauw lieverd xx

Beoordeling van 5   geplaatst door Ano
beoordeling voor kaartlegster Dunia
Lieve gazali Sinds enige tijd spreek ik je. Ik heb de afgelopen jaren heel wat mediums gesproken Maar er is niemand maar dan ook echt niemand die aan jou kan tippen Niemand die zo zuiver en steengoed is als jij. Je zachte en rustgevende stem Jij die mij altijd in mijn kracht zet heel veel dank daarvoor Ik zou niet weten wat ik zonder jou zal moeten. Mijn nummer 1 Leonie

Beoordeling van 5   geplaatst door Leonie
beoordeling voor kaartlegger Gazali
Gisteren blies je mij al omver, maar vandaag was het voor mij de overtreffende trap! Sowieso ook fijn om met je te kletsen. Je open en eerlijkheid! Dan denk je klaar te zijn, en dan heb je daarna toch weer vragen, nou ja die komen de volgende keer wel weer! Dank je wel weer voor het fijne gesprek!

Beoordeling van 5   geplaatst door Raymond
beoordeling voor kaartlegger Johannes
Sozan, je bent een geweldige dame. Je hebt bevestigd wat ik al, onbewust wist nl, de eenzaamheid en het ongewaardeerde. Het klopt allemaal. M

Beoordeling van 5   geplaatst door Mahault (uit Brummen)
beoordeling voor kaartlegster Sozan
Lieve Carola, Wat heb ik je de afgelopen tijd veel gesproken en wat heb je veel voor mij betekent. Heel erg bedankt voor je hulp, je adviezen en je voorspellingen je hebt altijd gelijk en je bent altijd eerlijk. Dankjewel voor alles, Angel.

Beoordeling van 5   geplaatst door Angel (uit Steenwijkerland)
beoordeling voor kaartlegster Carola
Goed zo Louisa knap je weet echt wel veel en kan er ook al veel dingen plaatsen die je vertelde, bedankt hoor. Steeds weer opnieuw ben je er voor mij. Eerlijke lieve vrouw. top. dank u wel.

Beoordeling van 4   geplaatst door Nour
beoordeling voor kaartlegster Louisa
Babs eerste maal mee gebeld, heel lieve vlotte dame, objectief en juist consult gehad. Zij is vijf sterren waard. Nicole.

Beoordeling van 5   geplaatst door Nico (uit Nijmegen)
beoordeling voor kaartlegster Babs
Dag lieve Daniel, super bedankt voor je helderheid in ons gesprek je zag veel dingen. U bent eerlijk of het goed is of slecht is je zegt alles. Heel erg bedankt Liena.

Beoordeling van 5   geplaatst door Liena (uit Zeist)
beoordeling voor kaartlegger Daniel
Sita is goed, vooral op emotioneel vlak beschrijf ze hoe de situatie gaat verder gaan, ik vind me daar helemaal in

Beoordeling van 3   geplaatst door VROUWTJE
beoordeling voor kaartlegster Sita
Geweldige medium. Echt spot on. Is zeer interessant wat zij allemaal te vertellen heeft. Is ook echt in lijn met wie ik ben zonder dat ik haar veel hoef uit leggen of te vertellen. Thanx!!!

Beoordeling van 5   geplaatst door Yoyas
beoordeling voor kaartlegster Merlin
Wow wow wow kon de 10 sterren knop niet vinden! Omver geblazen letterlijk en figuurlijk. Alles wat je zei klopte in detail, zelden zo iemand gesproken, dingen die je niet kon weten. Je bent een topper! Kan niet wachten tot M komt! thank you

Beoordeling van 5   geplaatst door Raymond
beoordeling voor kaartlegger Johannes
Voor mij geen ander dan Anouk. Altijd spot on! Met haar kaarten, de dromen uitleg en de goede gesprekken. Bedankt dat je het telkens bij het juiste eind hebt.

Beoordeling van 5   geplaatst door Xoxo
beoordeling voor kaartlegster Anouk
Lieve Shar, Jij bent echt superlief en oprecht! Wat kan ik lachen met jou. Jouw reading klopt! Jij voelt heel goed wat er speelt en brengt mij toch ook weer met mijn beide benen op de grond door te wijzen op de feiten en zorgt ervoor dat ik niet doordraaf in mijn gedachte. Bedankt voor jou steun en wijze woorden!

Beoordeling van 5   geplaatst door Gudu
beoordeling voor kaartlegster Shar
Beste Gazali, Bedankt voor je wijze woorden en steun! Je kan mensen en situaties feilloos beschrijven, tot in de kleinste details. Daar waar je iets niet ziet of voelt, zeg je ook eerlijk ik zie niks of krijg niks door. Als men een eerlijk antwoord wilt en ook advies hoe je bepaalde situaties het beste kunt aanpakken, moeten ze bij jou zijn! De afgelopen dagen (april 2024) heb jij ervoor gezorgd dat ik met beide benen op de grond blijf staan en rationeel kan nadenken. Dank daarvoor!!

Beoordeling van 5   geplaatst door A
beoordeling voor kaartlegger Gazali
Spot on! Krachtige weergave van het verhaal, voorspellingen die uitkomen. Altijd even zuiver en duidelijk. Zegt waar het op staat. TOP!

Beoordeling van 5   geplaatst door K.
beoordeling voor kaartlegster Cassandra
Anais is een topper hier op de lijn. Haar voorspellingen komen uit én snel... Ze is supergeduldig, lief, vriendelijk, empathisch en gaat zeer uitgebreid en in detail te werk en met haar zachte, lieve stem geeft ze je steeds weer een beetje positieve energie. Een echte aanrader !

Beoordeling van 5   geplaatst door Sofie
beoordeling voor kaartlegster Anais
Cassandra is top ! Ook al vraag je haar 100 x hetzelfde, steeds blijft ze even geduldig en lief tijdens het consult. Is een bijzonder mens . Ze werkt zeer zuiver , snel houdt je niet onnodig aan de lijn ,spreekt vol overtuiging en is recht voor de raap. Om haar te pakken te krijgen moet je wel over superpowers beschikken, want ze is een drukbezette madame. Begrijpelijk. Dikke merci voor de steun , Cassy !

Beoordeling van 5   geplaatst door Sofie
beoordeling voor kaartlegster Cassandra
Deze lieve dame is een topper.Ze leest en haalt zoveel informatie uit haar kaarten. Heel fijn consult. Een ware aanrader. Lieve Eloise,tot de volgende keer. Liefs,An

Beoordeling van 5   geplaatst door An
beoordeling voor kaartlegster Eloise
Spot on! Krachtige weergave van het verhaal, voorspellingen die uitkomen. Altijd even zuiver en duidelijk. Zegt waar het op staat. TOP!

Beoordeling van 5   geplaatst door K.
beoordeling voor kaartlegster Cassandra
Hallo marieke blij je nog te horen ik had je beloofd jou iets te laten weten jou voorspelling is uitgekomen ik heb jou raad gevold m.s en ik zijn terug samen zoals je gezegd hebt top helderziende je hoort me zeker.

Beoordeling van 5   geplaatst door Lies
beoordeling voor kaartlegster Marieke
In één woord TOP! Wat je in de kaarten ziet is fenomenaal. Tot op heden is elke voorspelling uitgekomen. Ook de mindere zaken zie je en deel je mee. Altijd begripvol en altijd even oprecht. Prachtig medium, prachtige mens. Vijf sterren zijn te weinig.

Beoordeling van 5   geplaatst door K.
beoordeling voor kaartlegster Anais
Lieve Cher. De 5 sterren die ik u geef doen uw tekort. U bent veel meer waard en kostbaar dan de 5 sterren. U verdient oneindige sterren. Want u bent ook oneindig, goud eerlijk en zeer betrouwbaar.

Beoordeling van 5   geplaatst door Norah (uit Berkelland)
beoordeling voor kaartlegster Cher
Gunter, hartelijk dank. Heb exact beleeft wat jij mij voorspelde en ik moet het hier even neerpennen. Het was in 1 woord fantastisch. C.

Beoordeling van 5   geplaatst door Celia (uit Schiedam)
beoordeling voor kaartlegger Gunter
Veroniek, ik heb jou net gesproken ivm mijn zoon. Ik bel je zeker nog terug. Bedankt, je hebt me gerustgesteld en alles was juist wat je zei. Tot hoors. S

Beoordeling van 5   geplaatst door Sandra
beoordeling voor kaartlegster Veroniek
Lieve Valentine wat bent u goed zeg. Hartelijk dank voor uw steun, ik heb weer hoop. U bent de moeite waard om te bellen. Lia x

Beoordeling van 5   geplaatst door Lia (uit Ravels)
beoordeling voor kaartlegster Valentine
Beste MB Rhais, dank je voor het gesprek. Het heeft me echt goed gedaan. ik ben blij met je gesproken te hebben, liefs Noura.

Beoordeling van 5   geplaatst door Noura (uit Scherpenzeel)
beoordeling voor kaartlegster MB Rhais
Bedankt voor je steun Olivia. Tot nu toe zijn al je voorspellingen uitgekomen, ik ben blij dat ik je leren kennen heb. Jou hart zit op de juiste plaats en je weet wat je zegt. je bent zeker een aanrader bedankt Kayleigh

Beoordeling van 5   geplaatst door Kayleigh
beoordeling voor kaartlegster Olivia

heldervoelende  kaartlegster Evs
Evs
Hoi Evs. Fijn je gesproken te hebben. Dank voor je advies en voorspellingen.ik houd je op de hoogte. Gr. Grace.

Beoordeling van 4   geplaatst door Grace (uit Roermond)
beoordeling voor kaartlegster Evs
Monique. Fantastisch, voorspellingen komen uit. ik geef niet zo vlug een pluim. Maar jij verdient echt een pluim. Jij bent een parel, deze getuigenis heb je echt wel verdient. Dank je wel voor alles Desiree.

Beoordeling van 5   geplaatst door Desiree (uit Sluis)
beoordeling voor kaartlegster Monique

heldervoelende  kaartlegster Wen
Wen
En ja hoor . voorspellingen komen uit. Je bent echt top . Lieve Wen, ik ga je snel weer bellen hoor. jij bent de beste. liefs Siena.

Beoordeling van 5   geplaatst door Siena (uit Beerlegem)
beoordeling voor kaartlegster Wen
Beste Sofhia, direct en zuiver advies. Ik word weer in mijn kracht gezet, voel een gezonde balans wederkeren in mijn energie. Echt bedankt daarvoor. Kort en krachtig. Een aanrader. Z.

Beoordeling van 5   geplaatst door Zoey (uit Waalre)
beoordeling voor kaartlegster Sofhia
Nina. Jouw voorspelling is waarheid geworden.Je bent en blijft een topper. Ben blij dat je alles weer even in perspectief hebt geplaatst. Wat ik heel boeiend vind is dat je precies hetzelfde zegt als vorige keer, alleen heb je iets andere dingen gezegd die met mij ontwikkeling te maken hadden sinds het eerste contact dat we hadden. Ik ben nu echt bereid om voor de liefde te gaan kiezen. Dank Uma.

Beoordeling van 4   geplaatst door Uma (uit Glimes)
beoordeling voor kaartlegster Nina
Ik kan een ieder Louisa aanraden als medium, ze werkt zuiver en liefdevol. Dankjewel Louisa voor al je liefde, geduld en hulp. Ik wil je laten weten dat ik je een mooi mens vind en je zeer waardeer. Lucille

Beoordeling van 5   geplaatst door Lucille (uit Amsterdam)
beoordeling voor kaartlegster Louisa
Lieve, lieve Yuorah. Zonder jou was dit alles voor mij niet te plaatsen. Dank je voor alles. Je had gelijk wat betreft mijn werk. Jeanne.

Beoordeling van 5   geplaatst door Jeanne (uit Sint-Laureins-Berchem)
beoordeling voor kaartlegster Yuorah
Meteen raak al veel voorspellingen zijn uitgekomen. Olga heeft mij tevens veel inzichten gegeven. WAUW. Echt voor mij de beste op de lijn. Tessa x

Beoordeling van 5   geplaatst door Tessa (uit Maarkedal)
beoordeling voor kaartlegster Olga
Karlien, wat een top medium. Weet precies waar ze het over heeft en brengt rust, ik ben daar onwijs rustig van geworden. Elke keer als ik haar bel weet ze waar ik in het proces zit. Super bedankt, Tas.

Beoordeling van 4   geplaatst door Tas (uit Rotterdam)
beoordeling voor kaartlegster Karlien
Jeannet ben ik zo dankbaar. Ze verklaart de wonden die nog aandacht nodig hebben. Nou dit is er een haha. En ben ik blij dat ze ook gezegd heeft dat het weer voorbij gaat.

Beoordeling van 5   geplaatst door Ano niem
beoordeling voor kaartlegster Jeannet
Lieve lola wat ben ik weer blij verrast weer spot on ben gelukkiger dan ooit Dankje topper.

Beoordeling van 5   geplaatst door Sonja
beoordeling voor kaartlegster Lola
Waaaaauw!! Wat ben jij een kanjer. Ik voelde jouw liefde naar mij toestromen. Jouw reading bood zoveel verhelderende inzichten. Ik kon me er volledig in vinden. Ik voelde me bevrijdt. Bedank lieverd.

Beoordeling van 5   geplaatst door Angelina
beoordeling voor kaartlegster Oceana
Fijn gesprek gehad. Wist enkele zaken heel duidelijk te benoemen. Ik heb er een fijn gevoel aan overgehouden. Een aanrader als je met vragen zit!

Beoordeling van 4   geplaatst door Hellen
beoordeling voor kaartlegster Eloise
Topconsulent. Ongelooflijk! Met een verbluffende helderheid en eerlijkheid geeft ze in slechts enkele minuten meer informatie dan anderen in een uur. Haar vermogen om de situatie en toekomst te onthullen is ronduit vet. Ze overstijgt de conventionele grenzen om je diepgravende inzichten te bieden die je nodig hebt. Wat haar werkelijk onderscheidt, is haar unieke manier van vertellen en uitleggen. Maar bovenal, haar consultatie brengt rust. Aangename stem en duidelijk. Ondanks eventuele zorgen en onvoltooide situaties, die er toch nog zijn, geeft ze toch oplossingen aan en tips. Dank u tot snel.

Beoordeling van 5   geplaatst door Annemarieke
beoordeling voor kaartlegster Eloise
Dikke kus voor de man die iets zag waardoor ik kippenvel kreeg.

Beoordeling van 5   geplaatst door Ss
beoordeling voor kaartlegger Gunter
Heel fijn contact! Op korte tijd veel informatie. Als je met vragen of twijfels zit, zeker doen. Het heeft een hoop rust in mijn hoofd gebracht.

Beoordeling van 4   geplaatst door Mieke
beoordeling voor kaartlegster Eloise
Mooi en fijn gesprek, heel raak met duiding van de situatie zoals het nu is. mooie vooruitzichten voor de komende tijd geschetst.

Beoordeling van 5   geplaatst door Ineke
beoordeling voor kaartlegster Eloise
Ik heb je gesproken via de Chat! En ik wil je heel erg bedanken voor je correcte reading. Het is een dag later al uitgekomen. Xx tot gauw!

Beoordeling van 5   geplaatst door A
beoordeling voor kaartlegster Lexie
Ik heb je gesproken via de Chat! En ik wil je heel erg bedanken voor je correcte reading. Het is een dag later al uitgekomen. Xx tot gauw!

Beoordeling van 5   geplaatst door A
beoordeling voor kaartlegster Lexie
Ontzettend fijn gesprek gehad met medium Tjitske. Direct to the point en duidelijk. Antwoorden gekregen waar ik mijn leven weer mee op de rails kan krijgen. Heel bijzonder medium, een aanrader. Liefs Eileen.

Beoordeling van 4   geplaatst door Eileen
beoordeling voor kaartlegster Tjitske
Dank voor het fijne consult, jij ook veel succes Stefaan. Je hebt het goed gezien. De eerste stappen die jij zag zijn al gezet. Het verlies wat jij zag, klopt. Op een manier die ik niet had gedacht. Liefs L.

Beoordeling van 5   geplaatst door Lisette (uit Hattem)
beoordeling voor kaartlegger Stefaan
Sozan. Wauw. Wat een fijn gesprek, geen poespas gewoon to the point, met humor. Heb er weer vertrouwen in. Laat hier zeker weten als je voorspellingen zijn uitgekomen. Liefs Trudy.

Beoordeling van 5   geplaatst door Trudy (uit Oirschot)
beoordeling voor kaartlegster Sozan
Ik heb Lucien inmiddels verschillende keren gesproken. Ben erg onder de indruk van wat ze allemaal weet te vertellen en wat ik ook kan plaatsen!!! Ontzettend vriendelijke en lieve vrouw.

Beoordeling van 5   geplaatst door Karin
beoordeling voor kaartlegster Lucien
Wat een. boeiend en verrassend gesprek was meteen er door gegrepen .Ze raakte de juiste snaaar Ze wist niet waar over het ging maar toch dingen mee die ik onmiddellijk kon plaatsen wat niemand van me weet. Als bestaand e klant kan ik beamen da ze als liefdes en busines coach me al verschillend keren tips en info heeft gegeven waar je effectief resultaat mee hebt

Beoordeling van 5   geplaatst door Alain
beoordeling voor kaartlegster Eloise
Eloise, is een echte topper op de lijn hoort bij de betere van de lijn!! Duidelijk eerlijk helpt je graag en uitgebreid. Wauw niet normaal goed. Alles klopte masr dan ook alles. AANRADER

Beoordeling van 5   geplaatst door BR
beoordeling voor kaartlegster Eloise
Lieve lola. Dankjewel lieverd voor de mooie consulten die je me meerdere keren gegeven hebt,over mijn overleden vrouw.wat echt niemand kon weten. Je hebt me laten verbazen.wat een mooie zuivere vrouw medium ben jij zeg! Tot snel en je weet welke datum.topper is nog zacht uitgedrukt voor een vrouw zoals jou. Ik kan andere mensen lola ook aanraden want je krijgt overal antwoord op. Wat echt een ander niet kan weten dan jij zelf alleen. Lieve groet bompa

Beoordeling van 5   geplaatst door Bompa
beoordeling voor kaartlegster Lola

heldervoelende  kaartlegster Wen
Wen
Ze is heel goed en gedetailleerd in wat ze doet en daarnaast heel rustgevend en aardig. Topper

Beoordeling van 5   geplaatst door Sa
beoordeling voor kaartlegster Wen
Lieve Tineke, de kalmte en rust in uw stem en uw goede adviezen geven mij weer iedere keer de kracht om verder te gaan met mijn zoektocht om het zo maar even te noemen. Heel erg veel dank hiervoor en om een goed luisterend oor te willen zijn voor mij, nogmaals heel veel dank hiervoor. Gr. Tania

Beoordeling van 4   geplaatst door Tania (uit Heemskerk)
beoordeling voor kaartlegster Tineke
Zoja, bedankt voor je duidelijke overtuigende reading. Had echt nood aan dit fijne consult. Ik laat je zeker weten als de toestemming voor de opleiding er is. xx Pauline.

Beoordeling van 5   geplaatst door Pauline (uit Uitgeest)
beoordeling voor kaartlegster Zoya
Beste Johannes, In 1 woord: keigoed is Johannes Ik heb u enkele keren gesproken en los van de rustige en fijne stem en gesprekken, vind ik het prachtig dat u zoveel ziet. verteld, weet en dat het ook nog allemaal waar is en klopt. Dank voor de tips adviezen en inzichten, je bent een topper.

Beoordeling van 4   geplaatst door Elma (uit Roosendaal)
beoordeling voor kaartlegger Johannes
Gunter is in 1 woord fantastisch. De dingen die hij zegt kloppen, ik mag hem graag bellen. Groetjes Sjani.

Beoordeling van 5   geplaatst door Sjani (uit Waterland-Oudeman)
beoordeling voor kaartlegger Gunter
Lieve Stefaan, je bent echt een aanwinst voor de lijn. Je hebt het altijd bij het juiste eind, een medium naar mijn hart. Kaya.

Beoordeling van 5   geplaatst door Kaya (uit Elverdinge)
beoordeling voor kaartlegger Stefaan
Lieve Valentine, je bent een heel goed medium. Dank je voor al je steun en je goede richtlijnen, er zijn al veel voorspellingen uitgekomen en hoop dat de rest volgt. Grtjs Marina.

Beoordeling van 5   geplaatst door Marina (uit Blaricum)
beoordeling voor kaartlegster Valentine
Jeannet. Dank voor de lieve en duidelijke benadering van mijn vragen. Ook zeer fijn de beredenering van/achter de feiten en van de onduidelijkheden waar ik tegenaan loop. Voel nu meer Rust. Dankjewel voor je oprechte Hulp. Veel liefs Harma.

Beoordeling van 4   geplaatst door Harma (uit Middelburg)
beoordeling voor kaartlegster Jeannet

heldervoelende  kaartlegster Wen
Wen
Wen. Ik heb je pas gesproken. Dankjewel dit was een fijn gesprek. Mijn gedachten heb jij bevestigd en dat voelt goed en geeft mij Rust. Je vertelde excat hoe de situatie is en gaat zijn. Het komt goed ,weet ik. Als ik meer duidelijkheid heb ga ik je contacten. Heel veel dank en veel succes op de lijn. Groetjes Elynn.

Beoordeling van 4   geplaatst door Elynn (uit Aartselaar)
beoordeling voor kaartlegster Wen
Voor het eerst heb ik Patries mogen spreken, wat een ervaring. Recht door zee, eerlijk en direct, een mens naar mijn hart. We zitten op dezelfde golflente en dat voelt goed. Wat zij voelde en vertelde zonder te weten van de situatie was raak en dan val je stil. Het klinkt nog na en dat heb ik niet snel. Heel veel dank. Veel dank Marina.

Beoordeling van 4   geplaatst door Marina (uit Zundert)
beoordeling voor kaartlegster Patries
Anouk. Je hebt zoveel geduld en je gaat er zo diep in met je gevoel. Voor mij ben je een engel. Je hebt me echt door een rotte periode getrokken en dankzij jou raad ben ik er anders mee omgegaan en is alles nu top. Dankjewel met heel men hart, Cataline.

Beoordeling van 5   geplaatst door Catalina (uit Zwartewaterland)
beoordeling voor kaartlegster Anouk
Beste Isha Ik wil u super bedanken met jou email consultatie. Je had van uur tot situatie alles juist. Echt verbazend, ben zo blij dat ik jou hier ben tegengekomen. Bedankt voor jou hulp, raad, motivatie en tot in the point juiste voorspellingen. X Gr L

Beoordeling van 5   geplaatst door L.
beoordeling voor kaartlegster Isha
Bedankt Sita ik weet dat ik het geduld moet hebben voor alles uitkomt, geloof er nog steeds in, bedankt om me verder te helpen heb veel vertrouwen in je, je voelt heel goed aan zowel het positief als negatieve, nogmaals dank Kira.

Beoordeling van 5   geplaatst door Kira (uit Hilversum)
beoordeling voor kaartlegster Sita
Carola, je bent top. Je bent prettig om mee te spreken, en met je gave voel je het snel en goed aan. Dankje wel Charlize.

Beoordeling van 5   geplaatst door Charlize (uit Diksmuide)
beoordeling voor kaartlegster Carola
Nina. Jij bent een topper eersteklas . Door jou rust en luisterend oor kun je mensen op weg helpen om de juiste weg te bewandelen . Jouw oprechtheid en betrokkenheid is groot en wordt zeer gewaardeerd door mij . Een spiegel voorhouden is jouw kracht en kwaliteiten benoemen waarmee je weer verder kunt . Jouw gevoel zit goed en het klopt met wat ik tot nu toe heb meegemaakt . Waarvoor mijn dank Lyanne.

Beoordeling van 4   geplaatst door Lyanna (uit Hengelo)
beoordeling voor kaartlegster Nina
Eerlijk, zuiver dat ben jij. Dank. Sita is goed. Je verdient een pluim. Heerlijk consult. Vol moed ga ik weer verder. Eden.

Beoordeling van 4   geplaatst door Eden (uit Bunschoten)
beoordeling voor kaartlegster Sita
Na hem zolang niet te hebben gezien was de ontmoeting zoals je voorspelde toch gekomen! Sorry dat ik je niet geloofde. Nu de rest nog. Je bent goed dank je wel.

Beoordeling van 5   geplaatst door ....
beoordeling voor kaartlegster Elena

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Goedkoper belanalyse met een ervaren kaartlegster, mailanalyses met kaartleggers, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP